Selecteer een pagina

Over baagz

|

Baagz is ontstaan na lang zoeken en veel inspiratie. Ik wilde iets beginnen, maar het moest een goed product zijn, iets waar ik blij en trots van word en waar ik zelf echt in geloof. Toen gebeurde het tijdens een vakantie in het prachtige Italië. Ik kon mijn ogen niet geloven! Dat was mijn eerst reactie toen ik voor het eerst de tassen zag. Al die kleuren, die geuren, wat een kwaliteit! Zijn dat echt ambachtelijke producten en waar doen ze dat dan? Kan ik deze geweldige items ook inkopen? En zo begon het balletje te rollen. 

Na jaren van dromen en visualiseren van dit project is het dan eindelijk zover. Zonder te overhaasten en met veel toewijding hebben wij stap voor stap het begin van dit nieuwe avontuur gezet. 

Baagz, een bedrijf waar ambacht en vakmanschap nog hoog in het vaandel staan, al onze producten worden gemaakt, geselecteerd en ontworpen in Italië. Naast een uitgebreid aanbod van tassen hebben we ook riemen en portemonnees.

 

 

En zo, met trots presenteren we je baagz.

 

Made in Italy is dus echt Made in Italy.

Dat we hier te maken hebben met ervaren ambachtslieden zie je dan ook meteen: hoogstaande kwaliteit soepel leer, prachtige kleurcombinaties en met oog voor Italy’s finest als het gaat om de details.

Heb je een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier hiernaast in of stuur een mailtje naar info@baagz.nl
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden.

2 + 11 =